Buiten het rollend materiaal verkopen wij heel veel zaken voor op en rond uw baan. Maar bovenal zijn wij DE leverancier van uw modelbaan besturingszaken.

Uw modelbaan aansturen met behulp van een computer lijkt voor veel mensen een brug te ver. Maar niets is minder waar. Wij hebben twee producten gevonden in de overvolle markt waarbij  gebruiksgemak voorop staat. Er is niemand die niet overweg kan met deze hardware en software. En natuurlijk staan wij bijna Dag & Nacht paraat om u te helpen met problemen. Onze cursussen kunnen ook bijdragen aan een beter begrip voor de materie.

Hardware: OpenDCC-BiDiB, de modernste centrale die er momenteel te koop is. Zet uw locomotief op de baan en deze wordt direct door de software herkend.

Software: iTrain, de beste software om uw baan mee aan te sturen.

Op de site van Miniatuurwereld Nederland kunt u alles vinden voor wat betreft de BiDiB centrales en de iTrain software.

En BiDiB heeft ook de gebruikersvriendelijkste software die er heden ten dage verkrijgbaar is. Kijk ook eens verder dan een standaard centrale zoals Digikeijs,  Roco Z21, TwinCenter en RoSoft melders. Er is een Duits product te koop dat veel meer mogelijkheden biedt, vriendelijker is in gebruik en zeker niet duurder. Hij biedt een volledige RailCom ondersteuning. Dat betekent dat iTrain de trein herkent zodra u hem op de baan. Zelfs de rijrichting wordt goed gezet op uw scherm. En, zeer bijzonder, u kunt de treinen laten rijden terwijl u tegelijkertijd bezig bent met het definiëren van uw scenery in deze centrale.