Met MagnoRail brengt u op een unieke manier beweging aan op uw baan. Door middel van een ketting met magneten onder uw oppervlak bewegen er niet alleen fietsers (met echt bewegende benen) maar ook boten of auto’s. Of eigenlijk alles wat u wilt laten bewegen. En de snelheid kunt u beïnvloeden met een regelbare motor.

 

 

 

logo-nprojectHet NProject laat u zien dat het bouwen van een modelbaan niet zo moeilijk is als het (soms) lijkt. Zij laten verschillende modelspoortechnieken zien, ongeacht de schaal of het merk. Zelf bouwen zij treinbanen in de schalen H0, N en in de schaal II en dus zult u ook voorbeelden in die schalen voorbij zien komen. Ook leggen zij uit hoe modelspoor werkt en wat er goed ging tijdens het bouwen van hun treinbanen…of wat er fout ging. Tevens krijgt u een indruk van de bouw van hun nieuwe modelbaan.”Ostleben Überladebahnhof”. Veel lees en leerplezier en… niet bang zijn. De meeste dingen moet u gewoon eens uitproberen op uw modelspoorbaan!

Hieronder kunt u hun (foto) verslag lezen van de ervaringen die zij hebben opgedaan bij het werken met MagnoRail. Klik op de foto om hun verslag te zien.

NProject MagnRail

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Paul heeft een bergbaan gemaakt met ATB fietsen. En auto’s.

Een voorbeeld van een MagnoRail baan met een fiets en een bakfiets gemaakt door Ton.

Maar Ton gaat nog verder. Hier laat hij zien dat het zelfs mogelijk is een fiets met echte fietsverlichting te laten rondrijden.

En als laatste voorbeeld Franse fietsers, auto’s, vrachtauto’s en bootjes. Maar ook de techniek achter MagnoRail komt in beeld. In het Frans, dat dan weer wel. Maar u krijgt een goede indruk hoe de techniek in elkaar steekt.

Wilt u alle producten zien dan kunt u die bekijken in onze WINKEL. Wij hebben ook een Informatie pagina voor MagnoRail gemaakt. Hier vindt u heel veel informatie over het gebruik van dit prachtige product.